האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פאי שוקולד מלוח עם פופקורן קרמל

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 בסיס פאי מוכן
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס/ או שוקולד מריר
  • 1 חבילה פודינג וניל
  • 1 כוס חלב סויה/ שקדים/ שובלת שועל
  • 1 כוס חמאת בוטנים או ממרח לוטוס
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/3 כוס סוכר
  • קישוט: פופקורן קרמל + שוקולד לזילוף / קרוקנט בוטנים / שיברי עוגיות / פקאן מסוכר

אופן ההכנה

1.

ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים , או בבן מארי.

2.

במעבד מזון עם להב הסכין מערבבים את השוקולד המומס עם הפודינג, חמאת בוטנים, תמצית וניל, וסוכר.

3.

שופכים מייד (לפני שמתקשה) את התערובת על בסיס הפאי המוכן.

4.

מפזרים מעל פופקורן קרמל או כל קישוט אחר שאוהבים ומקפיאים.

5.

מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

טארט תותים

פאי שוקולד מקסיקני

פאי תפוחים מלבני מהיר

טארט אגסים ושקדים (פרנג'יפן)

פאי שקדים ואגוזים

טארט דובדבן

תגובות

  1. יעל00:4431/12/2024
    מושלם!! הכנתי למנה אחרונה בשבת פשוט טרפו את זה לא נשאר כלום
    • מערכת מניו03:3731/12/2024
      תודה יעל על השיתוף! שמחים שיצא מוצלח

הוספת תגובה

דילוג לתוכן