פג'יטאס סטייק בתנור

4

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

הכנת הפג'יטאס בתתנית תנור , הרבה יותר קלה מלהכין אותם על כירה, במיוחד כשמכינים כמויות גדולות. בישול בתנור גם מאפשר לכם לשלוט יותר בכמויות השמן שאתם משתמשים ובכך להמעיט את השומן בארוחה הבריאה הזו.

מצרכים

  • 680 גרם סטייק, פרוס דק
  • 2 פלפלים (לא משנה הצבע), פרוסים
  • 2 פטריות פורטובלה, פרוסים
  • 1 בצל , פרוס
  • 2 שיני שום , כתושות
  • 1 כפית פפריקה מעושנת
  • 1 כפית כמון
  • מלח גס
  • צ'ילי גרוס
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מיץ ליים
  • 4 טורטיות מחיטה מלאה

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 220 מעלות. מניחים את הסטייק, פלפלים, פטריות, ובצל בקערה גדולה או שקית זיפלוק.

2.

מוסיפים את השום, פפריקה, כמון, צ'ילי לפי הטעם, שמן זית, ומיץ ליים. מערבבים היטב וממתינים 5 דקות לאיחוד הטעמים.

3.

מעבירים את התערובת לתבנית תנור וצולים 10 עד 15 דקות, מערבבים קלות באמצע.

4.

מגישים על טורטיות עם סלסה וגוואקמולי או לצד אורז.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן