פופקורן שקדים ומייפל

7

כוסות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

20 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

אתם יכולים להכין לבד פופקורן קרמל בבית וזה הרבה יותר קל ממה שאתם חושבים! אפשר להוסיף את שקדים או לוותר עליהם, אבל מה שתבחרו – תקבלו נשנוש כייפי וטעים!

מצרכים

  • 6 כוסות פופקורן מוכן
  • 1 כוס שקדים מלובנים (קצוצים)
  • 1 כוס סירופ מייפל
  • מעט שמן

אופן ההכנה

1.

משמנים קערה גדולה עם תרסיס שמן. מוסיפים את הפופקורן ואת השקדים ומערבבים.

מניחים בצד.

2.

מרפדים תבנית גדולה בנייר כסף ומרססים בשמן.

3.

בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה, מביאים את סירופ המייפל לרתיחה.

מרתיחים עד שהסירופ מגיע ל 148 מעלות.

שופכים מייד את הסירופ על הפופקורן ומערבבים .

משטחים במהירות (לפני שיתקשה) את הפופקורן על התבנית המוכנה ומחכים שיתקרר לגמרי לפני שמפרקים לחתיכות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

כדורי תמרים ב-3 טעמים

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

גרנולה קוקוס

קרקר קינואה עם זעתר ללא רידוד

משמשים מסוכרים

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

יוגורט יווני קפוא

מלפפונים חמוצים מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן