השתמשו עם המתכון הזה כבסיס לכל המתכונים האהובים שלכם כמו פסטות או תוספות אורז, או הוסיפו לרטבים של מנות בשר או עוף כדי להוסיף טעם. הפטריות המוקפצות עם הבצל המקורמל יהיו גם מעולים כמנת פתיחה על גבי צלחת חומוס, וכמובן כחלק מ
מצרכים
2 כפיות שמן זית
2 בצלים סגולים, פרוסים דק
900 גרם פטריות, פרוסים דק
2 שיני שום, כתושות
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת סוטאז' גדולה על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ומערבבים מידי פעם, למשך 5-7 דקות, עד שהבצלים מקבלים צבע שחום מעט ורכים.
2.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לבשל עוד 5-7 דקות נוספות, עד שהבצלים ופטריות מקבלים צבע חום כהה ורכים מאד.
3.
מוסיפים שום ופטרוזיליה. מבשלים למשך 1 דקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!