בזמן הבישול, מפרקים בקטנה את הטלה הטחון כדי שיתקבלו חתיכות בגודל מטבע. ניתן להחליף את הטלה גם בבשר הודו טחון.
קראמבל הטלה הזה נהדר במשך השבוע גם כמילוי לטאקוס או סנדביץ', וכמובן ע"ג קערה גדולה של חומוס! ניתן גם להגיש בליל שבת מעל חומוס כמנת פתיחה לצד הסלטים.
מצרכים
2 כפות שמן זית
450 גרם טלה (או הודו) טחון
3 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום , מגורדות
½ כפית כומין
קורט פלפל קאיין
1/2 כפית כוסברה טחונה
1 כפית פפריקה
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת סוטאז' על להבה בינונית – גבוהה. מוסיפים את הטלה ומבשלים 5 עד 7 דקות, תוך כדי פירוק קל בעזרת מרית כדי לקבל פירורים גדולים.
2.
כשהבשר מתחיל להשחים, מוסיפים את רסק העגבניות, שום, תבלינים , מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות, עד שהבשר מבושל לגמרי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!