פירורי טלה חריפים

5

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

15 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

בזמן הבישול, מפרקים בקטנה את הטלה הטחון כדי שיתקבלו חתיכות בגודל מטבע. ניתן להחליף את הטלה גם בבשר הודו טחון. קראמבל הטלה הזה נהדר במשך השבוע גם כמילוי לטאקוס או סנדביץ', וכמובן ע"ג קערה גדולה של חומוס! ניתן גם להגיש בליל שבת מעל חומוס כמנת פתיחה לצד הסלטים.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 450 גרם טלה (או הודו) טחון
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 2 שיני שום , מגורדות
  • ½ כפית כומין
  • קורט פלפל קאיין
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת סוטאז' על להבה בינונית – גבוהה. מוסיפים את הטלה ומבשלים 5 עד 7 דקות, תוך כדי פירוק קל בעזרת מרית כדי לקבל פירורים גדולים.

2.

כשהבשר מתחיל להשחים, מוסיפים את רסק העגבניות, שום, תבלינים , מלח ופלפל. ממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות, עד שהבשר מבושל לגמרי.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן