
4
מנות
זמן הכנה
5 דק
זמן כולל
10 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
הפנקייקים האלה מדהימים. אמנם עשויים רק מבננות וביצים, אבל הקסם הוא שיש להם טעם נהדר והם משתלבים מעולה עם דיאטות שונות ותזונה בריאה – פרי וחלבון נטו ללא טיפת פחמימה ! אנחנו ממליצים להוסיף את אבקת האפיה בשביל הטקסטורה, אבל ניתן לוותר .
בננה היא פרי מומלץ ללפני ולאחרי אימון כושר – עשירה באשלגן גבוה ופחמימות פשוטות, ובשילוב עם ביצים כחלבון, פנקייק בננה זאת ארוחת הבוקר המושלמת שמכינים ב-5 דקות.
המלצה שלנו: הכינו פנקייקים קטנים כדי שיהיה לכם נח להפוך אותם בטיגון (כ-8 פנקייקים).
מצרכים
- 2 בננות גדולות או 3 בננות קטנות
- 4 ביצים טרופות
- 1 כפית שמן זית או חמאה, לטיגון
- אופציונאלי: 1/4 כפית אבקת אפיה/ 1/4 כוס פקאנים קצוצים/ קינמון/ תמצית וניל/ קקאו.
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית מועכים את הבננות (אפשר בעזרת מזלג). מוסיפים את הביצים ומערבבים. אם רוצים , מוסיפים גם מהמצרכים האופציונאלים.
2.
משמנים קלות מחבת נון-סטיק גדולה עם שמן זית / חמאה על אש בינונית גבוהה.
3.
עבור כל פנקייק, יוצקים כ -1/4 כוס מהבלילה למחבת (ייכנסו 2 או 3 פנקייקים בו זמנית במחבת גדולה).
4.
מבשלים במשך 1-2 דקות עד שהתחתית מתחילה להשחים. הופכים ומטגנים 1-2 דקות נוספות עד שזהוב ומבושל לגמרי.
מגישים חם.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!