פנקייק בננה

4

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

הפנקייקים האלה מדהימים. אמנם עשויים רק מבננות וביצים, אבל הקסם הוא שיש להם טעם נהדר והם משתלבים מעולה עם דיאטות שונות ותזונה בריאה – פרי וחלבון נטו ללא טיפת פחמימה ! אנחנו ממליצים להוסיף את אבקת האפיה בשביל הטקסטורה, אבל ניתן לוותר . בננה היא פרי מומלץ ללפני ולאחרי אימון כושר – עשירה באשלגן גבוה ופחמימות פשוטות, ובשילוב עם ביצים כחלבון, פנקייק בננה זאת ארוחת הבוקר המושלמת שמכינים ב-5 דקות. המלצה שלנו: הכינו פנקייקים קטנים כדי שיהיה לכם נח להפוך אותם בטיגון (כ-8 פנקייקים).

מצרכים

  • 2 בננות גדולות או 3 בננות קטנות
  • 4 ביצים טרופות
  • 1 כפית שמן זית או חמאה, לטיגון
  • אופציונאלי: 1/4 כפית אבקת אפיה/ 1/4 כוס פקאנים קצוצים/ קינמון/ תמצית וניל/ קקאו.

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מועכים את הבננות (אפשר בעזרת מזלג). מוסיפים את הביצים ומערבבים. אם רוצים , מוסיפים גם מהמצרכים האופציונאלים.

2.

משמנים קלות מחבת נון-סטיק גדולה עם שמן זית / חמאה על אש בינונית גבוהה.

3.

עבור כל פנקייק, יוצקים כ -1/4 כוס מהבלילה למחבת (ייכנסו 2 או 3 פנקייקים בו זמנית במחבת גדולה).

4.

מבשלים במשך 1-2 דקות עד שהתחתית מתחילה להשחים. הופכים ומטגנים 1-2 דקות נוספות עד שזהוב ומבושל לגמרי.

מגישים חם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן