פסטה מקסיקנית בסיר אחד

6

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

24 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

גוונו את הפסטה שלכם בטעמים מקסיקינים, והבונוס הוא שהכל קורה בסיר אחד, ואפילו אין צורך לסנן את הפסטה. מסוג המתכונים שאפשר להכין בכל יום עם כל המצרכים שכבר יש לכם ממילא במזווה ומקרר.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • 1 שן שום,כתושה
  • 230 גרם פסטה/אטריות 'שערות מלאכים', 1 (400 גרם) קופסת שימורי עגבניות, לא מסונן מהנוזלים
  • 1 כוס ציר מרק ירקות
  • 1/4 כוס גבעולי כוסברה קצוצים
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת סוטאז'/ סיר על גבי אש בינונית.

מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות.

 

2.

מוסיפים את השום ואת הפסטה, ומבשלים תוך כדי ערבוב ,כ-4 דקות.

3.

מוסיפים את העגבניות, ציר מרק, כוסברה, וכמון, ומערבבים היטב.

מכסים את הסיר ומבשלים 5 דקות או עד שהפסטה מוכנה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פסטה פסטו עם עוף

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן