גוונו את הפסטה שלכם בטעמים מקסיקינים, והבונוס הוא שהכל קורה בסיר אחד, ואפילו אין צורך לסנן את הפסטה. מסוג המתכונים שאפשר להכין בכל יום עם כל המצרכים שכבר יש לכם ממילא במזווה ומקרר.
מצרכים
2 כפות שמן זית
1 בצל קטן, קצוץ דק
1 שן שום,כתושה
230 גרם פסטה/אטריות 'שערות מלאכים', 1 (400 גרם) קופסת שימורי עגבניות, לא מסונן מהנוזלים
1 כוס ציר מרק ירקות
1/4 כוס גבעולי כוסברה קצוצים
1/2 כפית כמון
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת סוטאז'/ סיר על גבי אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות.
2.
מוסיפים את השום ואת הפסטה, ומבשלים תוך כדי ערבוב ,כ-4 דקות.
3.
מוסיפים את העגבניות, ציר מרק, כוסברה, וכמון, ומערבבים היטב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!