
4
מנות
זמן הכנה:
9 דק'
9 דק'
זמן הכנה כולל:
40 דק'
40 דק'
רמת קושי: קלה
בשרי
מצרכים
- 900 גרם רצועות בשר פפר סטייק
- 1 כף קורנפלור
- 2 כפות מים קרים
- 3 כפות דבש
- 3 כפות שמן זית, מחולקות
- 1 כף שום כתוש
- 1/2 כפית ג'ינג'ר
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1 פלפל ירוק, מנוקה מגרעינים , פרוס דק
- 1 פלפל אדום, מנוקה מגרעינים , פרוס דק
- 2 בצלים גדולים, פרוסים דק
- אורז יסמין, מוכן לפי הוראות האריזה (אופציונלי).
אופן ההכנה
1.
שוטפים את רצועות הסטייק, מייבשים (ניתן בעזרת טפיחות על ידי נייר מגבת) ומניחים בקערה גדולה.
2.
בקערה קטנה, מערבבים את הקורנפלור עם המים הקרים עד שהתערובת חלקה. יוצקים את התערובת על הסטייק.
3.
מוסיפים לקערה הגדולה את הדבש, 2 כפות שמן זית, שום, ג'ינג'ר ורוטב סויה ומערבבים היטב. מניחים בצד.
4.
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת בינונית על חום גבוה. מוסיפים את הפלפלים והבצל ומטגנים במשך 3 דקות.
5.
מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומבשלים 10-15 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים.
6.
במחבת גדולה, על חום גבוה, מטגנים את הסטייק עם תערובת הדבש במשך 3 דקות.
7.
מנמיכים לחום בינוני, מכסים ומבשלים 10-15 דקות נוספות, או עד שהבשר מבושל לגמרי.
8.
בקערת הגשה גדולה, מערבבים את הפלפלים והבצל עם הסטייק ומערבבים.
מגישים חם לצד אורז יסמין, אם רצוי.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!