פרוסות חצילים בתנור

6

מנות

זמן הכנה

7 דק

זמן כולל

19 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1 חציל בינוני, חתוך לפרוסות בעובי 1 ס'מ
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 230 מעלות ומרססים קלות בשמן תבנית .

2.

מערבבים את שמן הזית והחומץ בקערה. מוסיפים את פרוסות החציל.

3.

מעבירים לתבנית ומפזרים מעל באופן אחיד את השום, אורגנו, פפריקה , ומלח.

4.

אופים 10-12 דקות , או עד שמתרכך.

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

שומר צלוי עם קריספי קינואה

מגש ירקות צלויים

גזר חריף בסגנון האסלבק

סלט תירס קייצי

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קישואים בסגנון איטלקי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן