קארי תרד הודי עם טופו

4

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

45 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

גם אם אתם חושבים שאתם לא אוהבים אוכל אינדיאני אתם כנראה תאהבו פאלק פנייר, התרד הדרום אינדיאני המסורתי . קארי מבושל עם קוביות גבינת פנגר אינדיאנית. הטעמים עדינים והטקסטורה מעולה. בדרך כלל קשה למצוא גבינת פנייר, אז במתכון הזה אנחנו משתמשים עם טופו. השלב האחרון של הטחינה יכול להעשות בקלות בעזרת בלנדר ידני. ניתן לדלג על השלב הזה, אבל אנחנו כן ממליצים לטחון כי זה מה שנותן את הטקסטורה הקרמית שכולם החל מהתינוק בן 10 חודשים ועד למבוגר הבררן יאהבו. אם אתם לא אוהבים טופו ניתן להחליף בגרגירי חומוס. המנה הזאת גדושה בתרד שגבוה בויטמין k קלסיום וברזל.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית, מחולק
  • 1 פאונד טופו יציב במיוחד, חתוך לקוביות
  • 5 שיני שום, כתושות או 5 קוביות שום כתוש קפוא
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורד, או 3 קוביות ג'ינג'ר קפוא
  • 1 כף גראם מסאלה
  • 1 (425 גרם) קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
  • 450 גרם תרד קפוא, מופשר ומסונן
  • מלח
  • 3 כוסות אורז בסמטי חום מבושל

אופן ההכנה

1.

 במחבת סוטאז' גדולה מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.  מטגנים את הטופו עד שממשחים משני הצדדים, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.

2.

 באותה המחבת, מנמיכים את החום לבינוני,  ומוסיפים 1 כף שמן זית שנותר. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום, ג'ינג'ר, וגראם מסלה, ומטגנים לדקה נוספת.  מוסיפים את העגבניות ואת התרד,  וממשיכים לבשל על חום נמוך מכוסה למשך חמש דקות.

3.

 בעזרת בלנדר ידני טוחנים היטב ומוסיפים עד לכוס מים אם צריך.

4.

 מוסיפים מלח לפי הטעם, מוסיפים את הטופו, ומבשלים על חום נמוך עד שהטופו הוא חם ומוכן להגשה.

 מגישים לצד אורז.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

קציצות עוף

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

פסטה פסטו עם עוף

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

עוף שלם צלוי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן