32 קוביות פאדג' זמן הכנה 15 דק זמן כולל 15 דק רמת קושי: קלה חלבי המתכון הזה הוא הגרסה הבסיסית עם חלב מרוכז, וכל כך קל להכנה ! אפשר לגוון על ידי שימוש בתמציות שונות כמו מנטה או אגוזי לוז במקום וניל, ו/או להוסיף תוספות אהובות כמו בצק עוגיות, אגוזים או חמאת בוטנים. מצרכים 3 כוסות שוקולד איכותי 70% קקאו, מטבעות או קצוץ 1 פחית (396 גרם) חלב מרוכז ממותק קורט מלח 1 כפית תמצית בטעם לבחירה (וניל, מנטה, אגוזי לוז וכו') אופן ההכנה 1. מרפדים תבנית בגודל 20 או 23 ס"מ בנייר אפייה. 2. ממיסים את השוקולד, החלב המרוכז והמלח בסיר על אש נמוכה. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את התמצית שבחרתם. 3. מורחים את התערובת באופן אחיד בתבנית המוכנה. 4. מקררים למשך שעתיים או עד שהפאדג' מתייצב. 5. מוציאים מהתבנית על ידי הרמת שולי הנייר ומקלפים את הנייר. חותכים לקוביות. טיפ: השתמשו בשוקולד איכותי! לגרסה פרווה: ניתן לנסות להחליף את החלב המרוכז במוצר פרווה דומה. קרדיט צילום: ג'יימי גלר