קוגל אטריות ירושלמי

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

105 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

לא צריכים תרוץ של קידוש או עליה לתורה בשביל להינות מקוגל ירושלמי טוב!

מצרכים

  • 1/2 1 כוסות סוכר, מחולק
  • 1/2 כוס שמן
  • חבילת אטריות דקות (250 גרם)
  • 6 כוסות מים
  • 2.5 כפות מלח
  • 1 כפית גדושה פלפל שחור
  • 3 ביצים

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני שמים 1 כוס סוכר ושמן. מדליקים את האש וממתינים עד שנהיה צבע קרמל (שימו לב לשמור כל הזמן שלא יישרף)

2.

מוסיפים את האטריות הדקות, מים, מלח, 1/2 כוס הסוכר שנשאר, ופלפל.

3.

מבשלים במשך 5 דקות עם מכסה, ואז סוגרים את האש וממתינים 10 דקות.

4.

מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב.

5.

שופכים לתבניות מרופדות בנייר אפיה, ואופים על 180 מעלות למשך שעה וחצי.

מתכונים נוספים

קוגל תפוחי אדמה במחבת

פשטידת אננס לפסח

קוגל חלה

פאי רועים בגרסה בריאה

פריטטה ים תיכונית

פשטידת פלפלים קלויים וגבינה

פשטידת ירקות מכל הבא ליד

פשטידת ברוקולי

קוגל אטריות ביצים

מאפינס פריטטה עם ברוקולי וצ'דר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן