קוואקר אפוי עם פירות יער

8

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

50 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

אופים את הקוואקר לילה לפני, ואז פשוט מחממים ומגישים לארוחת בוקר. אפשר להשתמש בפירות יער טריים או קפואים , פירות יער הם עשירים בנוגדני חמצון שיתנו בוסט למערכת החיסונית שלכם.

מצרכים

  • 2 כוסות קוואקר
  • 2 כפיות קינמון
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית מלח גס
  • ¾ 1 כוס חלב דל או חלב שקדים
  • ⅓ כוס סילאן או דבש
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן קוקוס או חמאה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כוסות פירות יער ( תותים / אוכמניות / דובדבנים) קפואים או טריים
  • ⅔ כוס פקאנים קצוצים

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 190 מעלות. מרפדים תבנית תנור מרובעת (20 ס"מ) או תבנית a4 עם נייר אפיה. בקערה מערבבים את הקוואקר, אגוזים, קינמון, אבקת אפיה, ומלח.

2.

יוצרים גומה באמצע התערובת ומוסיפים את החלב, סילאן, ביצה,שמן קוקוס, ותמצית וניל. מערבבים יחד את החומרים היבשים עם הרטובים . מוסיפים את פירות היער ומערבבים בעדינות.

3.

שופכים לתבנית המוכנה ואופים 40-45 דקות, עד שמזהיב.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן