קבלו טוויסט מעניין לקוסקוס – גרסה חלבית בתוספת ירק. מעולה כתוספת לצד דג.
מצרכים
2 כפות שמן זית
2 בצלי שאלוט, קצוצים
2 שיני שום, כתושות
½ 1 כוסות קוסקוס יבש
½ 1 כוסות ציר מרק ירקות
2 כוסות עלי תרד טריים
½ כוס גרגרי אפונה (אופציונלי)
¼ כוס גבינת פרמזן, מגורדת
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן בסיר על חום בינוני - גבוה. מוסיפים את השאלוט ומבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 3 דקות או עד לתחילת התרככות השאלוטים. מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים את הקוסוקוס ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקוסקוס מתחיל לקבל גוון זהוב, 5 דקות נוספות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!