קוסקוס עם תרד

4

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

קבלו טוויסט מעניין לקוסקוס – גרסה חלבית בתוספת ירק. מעולה כתוספת לצד דג.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלי שאלוט, קצוצים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • ½ 1 כוסות קוסקוס יבש
  • ½ 1 כוסות ציר מרק ירקות
  • 2 כוסות עלי תרד טריים
  • ½ כוס גרגרי אפונה (אופציונלי)
  • ¼ כוס גבינת פרמזן, מגורדת

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן בסיר על חום בינוני - גבוה. מוסיפים את השאלוט ומבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך   3 דקות או עד לתחילת התרככות השאלוטים. מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת. מוסיפים את הקוסוקוס ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקוסקוס מתחיל לקבל גוון זהוב, 5 דקות נוספות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן