קערת קוואקר אישית ומפנקת

1

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

5 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

קיימות כל כך הרבה דרכים לשדרג את הקוואקר שלכם! הטריק הוא שתמיד יהיה לכם בהישג יד את התוספות האהובות עליכם כך שתוכלו לגוון בכל פעם את הקוואקר . הפירות מוסיפים מתיקות, אבל אפשר גם להוסיף כפית דבש במקום הפירות היבשים. קערת קוואקר יכולה להיות גם נשנוש כיפי ובריא באמצע היום, והיא ממש לא חייבת להיאכל רק בארוחת הבוקר!

מצרכים

  • ⅓ כוס שיבולת שועל בישול מהיר
  • ¼ כוס פירות טריים, חתוכים לקוביות קטנות (כגון תפוחים, אגסים, תותים , אוכמניות וכו)
  • 1 כף פירות יבשים , קצוצים (כגון משמשים, צימוקים, דובדבנים, חמוציות…)
  • 2 כפות פיסטוק / אגוזי מלך/ שקדים/ פתיתי קוקוס קלויים
  • תבלינים שאוהבים (כגון קינמון)

אופן ההכנה

1.

מבשלים את הקוואקר עם מים בהתאם להוראות ההכנה על גבי האריזה.

2.

מעבירים את הקוואקר המוכן לקערה, ומעל מניחים את הפירות הטריים והיבשים ואת האגוזים.

3.

מפזרים תבלינים לפי הטעם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן