6 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 32 דק רמת קושי: קלה פרווה כמה שאני אוהבת ברוסקטה עגבניות קלאסית ופשוטה, כשאני מחפשת גיוון מרענן אני מכינה את הקרוסטיני הזה כמנת פתיחה מושלמת לארוחה איטלקית. מצרכים 3 כפות שמן זית 2 כוסות חצילים חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס'מ 2 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות בגודל 1.5 ס'מ 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות צלפים, מסוננים 2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה 1/2 כפית מלח גס פלפל שחור גרוס טרי 12 פרוסות באגט, קלויות 12 עלי בזיליקיום טריים אופן ההכנה 1. מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה. מוסיפים את החצילים ומבשלים במשך 7-10 דקות, או עד שמתחילים להתרכך מעט. 2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים 8-10 דקות נוספות או יותר, עד שהעגבניות מתחילות להתפרק והחצילים רכים לגמרי. 3. מוסיפים את הבלסמי והצלפים ומבשלים 2 דקות נוספות. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה, מלח, ופלפל. 4. מניחים מספר כפות מהתערובת מעל לכל פרוסת באגט ומעטרים בעלה בזיליקיום. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!