אם עד היום אפפעם לא חשבתם להכין לבד קרקרים, עכשו הזמן להתחיל ולנסות את הגרסה הביתית! הקרקרים האלה פשוטים וקלים להכנה, עם פחות מ5 מרכיבים, והבונוס הוא שאתם יכולים לשלוט בטעם. הזעתר הוא אחד התבלינים הישראליים האהובים עלינו והוא מה שהופך את הקרקרים במתכון הזה לממכרים!
מצרכים
1/4 1 כוסות קמח מלא או קמח כוסמין
1 כפית מלח גס
2 כפיות זעתר
1/4 כוס מים חמים
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
2.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הקמח, מלח, וזעתר .
3.
מוסיפים את המים החמים ושמן זית וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד ורך.
4.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים.
מרדדים בנפרד כל חלק של הבצק על נייר אפיה, זה בסדר אם הקצוות לא ישרים, הכי חשוב לשמור על עובי אחיד של הבצק.
5.
מעבירים כל נייר אפיה עם הבצק המרודד לתבנית תנור, ובעזרת גלגלת פיצה או סכין חותכים לריבועים בגודל 3 ס"מ.
6.
אופים 10-15 דקות עד שהקרקים יבשים וקריספים.
מחכים שהקרקרים יתקררו לפני ששוברים אותם לחתיכות בעזרת הידיים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!