שייק בננה ואגוזי מלך

2

מנות

זמן הכנה

2 דק

זמן כולל

2 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

הבננה הקפואה בשייק הבריא הזה תורמת למרקם קרמי דומה לגלידה.

מצרכים

  • 1 בננה בינונית בשלה מאד, קפואה*
  • 1/2 כוס יוגורט וניל דל-שומן
  • 1/4 כוס אגוזי מלך, קצוצים
  • 1-2 כפות דבש

אופן ההכנה

1.

שמים את הבננה, יוגורט, אגוזי מלך, ו-1 כף דבש בבלנדר / נינג'ה.

2.

מערבלים על מהירות נמוכה עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד.

3.

מגבירים את המהירות וממשיכים לטחון עד שנהיה מרקם חלק.

לשייק מתוק יותר, מוסיפים כף נוספת של דבש.

מגישים מייד.

*

כדי להקפיא את הבננה, מקלפים את הבננה וחותכים לקוביות גדולות. עוטפים בפלסטיק ומקפיאים למשך כמה שעות או לילה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

פינה קולדה ללא אלכוהול

צ'אי לאטה מתובל

שייק פינה קולדה

לימונדת אפרסקים

תה ירוק קר ומתוק

תה קר עם פלפל חריף

צ'אי לאטה קר

קוביות שייק קפואות

משקה חלב שקדים שמכינים בדקה אחת!

לימונדת אבטיח

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן