השייק הזה קל ובריא, וניתן להכין אותו כל השנה גם כשהפירות האלו לא בעונה, עם פירות קפואים. אם אתם אוהבים את השייק שלכם במרקם סמיך יותר שמזכיר גלידה, המתכון הזה מושלם עבורכם – תוכלו גם להשתמש עם פחות חלב ולהגיש עם כפית. שחקו עם הכמויות לפי ההעדפה האישית שלכם. אנחנו הוספנו זרעי המפ (קנבוס) בשביל ערכי החלבון שבהם, אבל לגמרי אפשרי לוותר עליהם.
מצרכים
½ בננה
½ מנגו
½ כוס חלב
½ כף זרעי המפ (קנבוס) , אופציונלי
אופן ההכנה
1.
מעבדים בשייקר / בלנדר את הבננה, מנגו , חלב , וזרעי המפ (אם משתמשים) עד לקבלת מרקם חלק.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!