השייק הזה מעולה לארוחת בוקר , ומהווה דרך קלה לקבל מלא ויטמנים על תחילת היום. במקום לקנות חלב שקדים, אפשר גם להשרות שקדים לילה לפני, ואז לשטוף ולטחון במעבד מזון / בלנד לפני הוספת שאר המרכיבים. השתמשו עם 2 כפות שקדים עם 1 כוס מים עבור כל כוס חלב.
אם משתמשים בבננה קפואה אין צורך להשתמש עם קרח, אך אם אתם אוהבים את השייק במרקם קפוא מאד, ניתן להוסיף מעט קרח.
מצרכים
1 כוס עלי תרד טריים (או ¼ כוס תרד קפוא)
1 בננה קפואה, פרוסה
1 כוס חלב שקדים
½ כף טחינה
אופן ההכנה
1.
טוחנים בבלנדר /נינג'ה/ מעבד מזון את התרד, בננה, חלב שקדים, וטחינה עד לקבלת מרקם חלק.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!