האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שמן זית מתובל

1/4 2 כוסות

זמן הכנה:
2 דק'
זמן הכנה כולל:
2 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

לא צריך לעבוד קשה ולהשתמש עם הרבה מצרכם כדי להכין שמן זית מתובל, והוא סופג את הטעמים תוך יום אחד ונשמר עד חצי שנה! ניתן להשתמש בשמן הזית המתובל כמו שהייתם משתמשים בכל סוג מתכון לסלטים, רטבים, וכו – רק שהטעם יהיה משודרג הרבה יותר משמן זית רגיל… ניתן גם לזלף על לחמים שונים (כמו פוקאצ'ה, פיצה, לחם מחמצת…),דגים , פסטות, ירקות ועוד!

מצרכים

  • 2 כוסות שמן זית כתית מעולה
  • 1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ

אופן ההכנה

1.

מניחים את כל המצרכים בצנצנת ומשתמשים לפי הצורך.

מומלץ לחכות 24 שעות עד לספיגת הטעמים בשמן.

טיפים: ניתן להשתמש בעגבניות המיובשות שנארו בשמן אחרי התיבול בסלטים, כריכים, עוף, דגים ועוד.

רעיונות נוספים לתיבול שמן זית: רוזמרין, טימין, אורגנו, פלפל צ'ילי.

זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.

מתכונים נוספים

ממרח פסטו חלבי

טחינה של ירושלמים

חציל בטעם כבד

רוטב ויניגרט

רוטב פיצה

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

איולי שום קלוי

רוטב קרמל מהיר

חציל במיונז

פונדו גבינות

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן