5 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 15 דק רמת קושי: קלה פרווה הוסיפו לימון וסמאק לשעועית ירוקה כדי לקבלת תוספת עסיסית . במתכון הזה עוקפים את שלב הבישול במים, ופשוט מטגנים את השעועית הירוקה בשמן זית עם מעט שום. מצרכים 1/2 לימון חתוך לפרוסות דקות, ואז לרבעי פרוסות שמן זית 450 גרם שעועית ירוקה, חתוכה בקצוות 3 שיני שום, כתושות מלח גס פלפל שחור גרידה ומיץ מ-1/2 לימון 3 כפיות סומק 3 כפיות פטרוזיליה קצוצה דק אופן ההכנה 1. מחממים מחבת סוטאז' גדולה, ומשמנים קלות בשמן זית, על אש בינונית גבוהה. 2. צורבים את פרוסות הלימון במחבת למשך דקה אחת בלבד, עד שמתחילים להשחים. 3. מוסיפים את השעועית הירוקה, שום, מלח, ופלפל, וממשיכים לטגן עד שהשעועית מתחילה להתבשל, כ 3-5 דקות. 4. מוסיפים את הגרידה ומיץ הלימון, סומק, ופטרוזיליה. ממשיכים לבשל 5 דקות נוספות עד שהשעועית רכה אבל לא מידי. 5. מעבירים את השעועית למגש ומעטרים בעוד סומק.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!