
6
מנות
זמן הכנה
15 דק
זמן כולל
495 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
טלה הוא מקור מעולה לויטמין B וגריסי פנינה עשירים במגוון מינרלים שחיוניים לגוף ומלא סיבים תזונתיים. התבשיל הזה טעים וקל להכנה, וכבונוס – הוא גם טוב לבריאות!
מצרכים
- שמן זית
- 1 בצל, קצוץ גס
- 1 לפת, קלוף וקצוץ גס
- 1 גזר, קצוץ גס
- 1 גבעול סלרי, קצוץ גס
- 2 כרישה, נקיים וקצוצים גס
- 900 גרם בשר או טלה / ניתן גם להשתמש בשוק טלה חתוך לקוביות
- 2 שיני שום, קצוצות גס
- 1 כף רוזמרין טרי קצוץ / או 1 כפית רוזמרין יבש
- 1 כפית מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור טחון
- 1 ½ כוסות גריסי פנינה
- 4 כוסות ציר מרק
אופן ההכנה
1.
בסיר לבישול איטי משומן היטב מניחים את הבצל, לפת, גזר, סלרי, וכרישה. מניחים את הטלה/בשר מעל הירקות.
2.
מתבלים בשום, רוזמרין, מלח ופלפל.
3.
מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר המרק עד לכיסוי.
4.
מבשלים על חום נמוך לפחות 8 שעות או עד ל 20 שעות.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!