תבשיל טלה וגריסי פנינה

6

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

495 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

טלה הוא מקור מעולה לויטמין B וגריסי פנינה עשירים במגוון מינרלים שחיוניים לגוף ומלא סיבים תזונתיים. התבשיל הזה טעים וקל להכנה, וכבונוס – הוא גם טוב לבריאות!

מצרכים

  • שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס
  • 1 לפת, קלוף וקצוץ גס
  • 1 גזר, קצוץ גס
  • 1 גבעול סלרי, קצוץ גס
  • 2 כרישה, נקיים וקצוצים גס
  • 900 גרם בשר או טלה / ניתן גם להשתמש בשוק טלה חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, קצוצות גס
  • 1 כף רוזמרין טרי קצוץ / או 1 כפית רוזמרין יבש
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 ½ כוסות גריסי פנינה
  • 4 כוסות ציר מרק

אופן ההכנה

1.

בסיר לבישול איטי משומן היטב מניחים את הבצל, לפת, גזר, סלרי, וכרישה. מניחים את הטלה/בשר מעל הירקות.

2.

מתבלים בשום, רוזמרין, מלח ופלפל.

3.

מוסיפים את גריסי הפנינה ואת ציר המרק עד לכיסוי.

4.

מבשלים על חום נמוך לפחות 8 שעות או עד ל 20 שעות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן