7 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 20 דק רמת קושי: קלה פרווה תפוחים מסוכרים – ממתק הילדות האולטמטיבי. מצרכים 2 כוסות סוכר חום בהיר 2/3 עד 1 כוס מים 1 כף סירופ תירס 1/2 כפית קינמון טחון 7 תפוחים משופדים עד האמצע במקלות אופן ההכנה 1. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה ומניחים בצד. 2. מערבבים את כל המצרכים (למעט התפוחים) בסיר קטן. מערבבים עם כף עץ כדי לאחד את המסה. 3. מניחים את הסיר על אש בינונית גבוהה, וממשיכים לערבב עד שהסוכר נמס. שימו לב שכל המרכיבים מגיעים לרתיחה ומגיעים לטמפרטורה של בערך 143-148 מעלות . 4. טובלים את התפוחים בתערובת הציפוי ומניחים על התבנית המוכנה. מחכים שיתקררו לפני שמגישים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר