תפוחי אדמה במחבת

6

מנות

זמן הכנה

6 דק

זמן כולל

47 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

תפוחי האדמה הטעימים האלה פשוטים להכנה ומעולים כתוספת לבראנץ' חלבי או למנה עיקרית בשרית.

מצרכים

  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 3 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס'מ
  • 1 בצל בינוני, קצוץ גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה

1.

על אש בינונית גבוהה, מחממים את השמן במחבת נון-סטיק גדולה .

2.

מוסיפים את תפוחי האדמה, ומטגנים עד שמתחילים להשחים, כ-25 דקות. מקפידים לערבב תוך כדי.

3.

מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות, תוך כדי עירבוב.

4.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן