6 מנות זמן הכנה 6 דק זמן כולל 47 דק רמת קושי: קלה פרווה תפוחי האדמה הטעימים האלה פשוטים להכנה ומעולים כתוספת לבראנץ' חלבי או למנה עיקרית בשרית. מצרכים 1/4 כוס שמן קנולה 3 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס'מ 1 בצל בינוני, קצוץ גס 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי 1 כפית מלח גס אופן ההכנה 1. על אש בינונית גבוהה, מחממים את השמן במחבת נון-סטיק גדולה . 2. מוסיפים את תפוחי האדמה, ומטגנים עד שמתחילים להשחים, כ-25 דקות. מקפידים לערבב תוך כדי. 3. מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות, תוך כדי עירבוב. 4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!