20
מנות
זמן הכנה:
60 דק
זמן כולל:
60 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- אפשרות 1: חבילה עלי פילו מופשרים
- אפשרות 2: 20 יחידות עלים לאגרול סיני
- 3 גזרים מגורדים
- 1 ראש כרוב קצוץ
- 3 בצל חתוך לרבעי טבעות לא עבים
- 1 סלסלה נבטים סיניים
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות רוטב סויה
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה
מילוי:
בסיר גדול מאדים גזר, בצל וכרוב לריכוך חלקי.
מוסיפים נבטים ותבלינים,
מערבבים.
מאדים עוד דקה ומסירים מהאש.
מקררים ומסננים מעודפי נוזלים.
האגרול:
אפשרות 1 בצק פילו:
פותחים את הבצק וחותכים את כל ערימת שכבות הבצק לריבועים בגודל של 12X12 ס"מ.
כל אגרול דורש 3 שכבות בצק.
מניחים על משטח עבודה 3 שכבות בצק ריבועי מניחים מהמלית בקצה אחד של ריבוע הבצק ומשאירים כ-1.5 ס"מ בצק ללא מילוי.
סוגרים את הצדדים מעל המילוי ומגלגלים לצורת אגרול.
אפשרות 2:
מניחים בקצה אחד של העלה מלית, סוגרים את השוליים ומגלגלים לאגרול, בדומה לסגירה של בלינצ'ס.
טיגון:
מרתיחים שמן בסיר.
בודקים שהשמן חם דיו - מכניסים קיסם עץ לשמן, אם נוצר סביבו בעבוע עדין - השמן מוכן לטיגון.
מטגנים את האגרול להשחמה נאה.
מניחים על ניר סופג.
מגישים עם רוטב חמוץ מתוק או רוטב צ'ילי מתוק.
תנאי אחסון: במקרר שלושה ימים, בהקפאה לאורך זמן. יש להעביר מההקפאה ישירות לחימום בלי הפשרה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!