האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

אפוגוטו

2

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
15 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

טוויסט לגירסה הקלאסית של שוקו חם והקפה האיטלקי האהוב והמפורסם! כדי להכין בוריאציה של אייס , מכינים את המתכון , מקפיאים, וטוחנים בפולסים בשייקר או מעבד מזון ומגישים עם תוספות.

מצרכים

  • 2 כוסות קפה חזק או אספרסו
  • 1 כוס חלב
  • 140 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפיות סוכר חום
  • מעט תמצית וניל
  • מעל מלח ים
  • תוספות אופציונאליות: קצפת, כדור גלידת וניל, מרשמלו, שוקולד מגורד, פולי קפה או קקאו, ליקר קפה.

אופן ההכנה

1.

בסיר קטן מבשלים על אש נמוכה את הקפה, חלב, סוכר, וניל ומלח ומערבבים מידי פעם, עד שהשוקולד נמס והתערובת חמה ומוקצפת מעט.

2.

שופכים ל-2 ספלים ומגישים עם התוספות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

צ'אי לאטה מתובל

שוקו חם עם חוויאג'

סחלב של השמחות

שוקו חם אמיתי עם פינוקים

סחלב ביתי

תגובות

  1. אילה01:3016/10/2024
    וואו נראה מדהים!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן