טוויסט לגירסה הקלאסית של שוקו חם והקפה האיטלקי האהוב והמפורסם!
כדי להכין בוריאציה של אייס , מכינים את המתכון , מקפיאים, וטוחנים בפולסים בשייקר או מעבד מזון ומגישים עם תוספות.
מצרכים
2 כוסות קפה חזק או אספרסו
1 כוס חלב
140 גרם שוקולד מריר
2 כפיות סוכר חום
מעט תמצית וניל
מעל מלח ים
תוספות אופציונאליות: קצפת, כדור גלידת וניל, מרשמלו, שוקולד מגורד, פולי קפה או קקאו, ליקר קפה.
אופן ההכנה
1.
בסיר קטן מבשלים על אש נמוכה את הקפה, חלב, סוכר, וניל ומלח ומערבבים מידי פעם, עד שהשוקולד נמס והתערובת חמה ומוקצפת מעט.