האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

ארטיק אבטיח

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
10 שעות

רמת קושי: קלה

פרווה

שני המאכלים המרעננים ביותר של הקיץ – אבטיח וקרטיבים – מתאחדים יחד לכדי רענון אולטימטיבי: ארטיק אבטיח!

מצרכים

  • 1/2 2 כוסות אבטיח ללא גרעינים, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס פטל קפוא, מופשר
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כף ועוד 2 כפיות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה

1.

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר / מעבד מזון / נינג'ה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.

2.

מסננים את התערובת לתוך כוס מדידה בנפח 2 כוסות.

3.

מחלקים את המחית באופן שווה לתבניות ארטיקים ומקפיאים למשך לילה. (ניתן להכין עד שבוע מראש ולשמור בהקפאה.)

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

"סאנדיי" פודינג בננה קרמל

סאנדיי שוקולד וקהלואה

סאנדיי מלוח-מתוק

יוגורט יווני קפוא

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

רוטב קרמל מהיר

קוביות שייק קפואות

אפוגוטו

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

ארטיק מנגו מלון

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן