מנגו זה הממתק של הטבע! הילדים שלי מעדיפים מנגו על פני ממתקים. אין שום דבר שזועק "קיץ" יותר מפינוק קפוא, ועוד כזה שמגיע כארטיק!
הכינו ארטיקים בייתים משלכם עם מנגו טרי או קפוא, ואבטיח טרי – או כל פרי אחר שאהוב עלייכם!
מצרכים
½ כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 מנגו בשלים, קלופים וחתוכים לקוביות (כ -3 כוסות)
2 כוסות קוביות אבטיח
אופן ההכנה
1.
בסיר קטן, מערבבים את הסוכר והמים כדי ליצור סירופ פשוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 2 דקות או עד להמסה של הסוכר. מורידים מהאש ומצננים את הסירופ.
2.
מכניסים לבלנדר את המנגו, אבטיח, והסירופ שהכנו וטוחנים עד שנהיה אחיד.
3.
מעבירים לתבניות ארטיק ומקפיאים לפחות 12 שעות או לילה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!