איך להכין את הביצה הקשה המושלמת – מסתכם בטכניקה הפשוטה במתכון הזה. עיקבו אחרי ההוראות כדי לקבל חלבונים רכים וחלמונים זהובים כל פעם.
כדי להקל על קילוף הביצים, אני ממליצה להשתמש בביצים "ישנות"יותר או ביצים שנשארו מחוץ למקרר במשך לילה בטמפרטורת החדר. כמות קטנה של אידוי של מים מהקליפה תיצור כיס אוויר ותעזור לקליפה להיפרד מהחלבון המבושל.
מצרכים
6 ביצים
מים קרים
אופן ההכנה
1.
מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים.
2.
מביאים את המים לרתיחה.
3.
לאחר שהמים רתחו, מכבים את האש, מכסים את הסיר וממתינים 9 דקות בדיוק. מומלץ להשים טיימר!
4.
לאחר 9 דקות, שוטפים את הביצים שבסיר במים קרים , ומחכים עד שהביצים מתקררות לגמרי.
5.
מקלפים את הביצים, פורסים, ומגישים.
ניתן לשמור ביצים קשות (עם הקליפה ) במקרר עד ל-3 ימים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!