האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

בלינצ'ס מטוגנים

6

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
20 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

פריכים מבחוץ ורכים  מבפנים, קבלו את הטוויסט הזה לבלינצ'ס – מצופים בפרורי פנקו ומטוגנים בשמן עמוק.

המתכון הזה מיועד לבלינצ'ס תפוחי אדמה מלוחים, אבל תוכלו להכין גם בלינצ'ס גבינה מתוקים – פשוט החליפו את התיבול האיטלקי והשום בקינמון.

מצרכים

  • 6 בלינצ'ס תפוחי אדמה מוכנים
  • 1/2 כוס קמח רגיל
  • 2 ביצים, טרופות
  • 2 כוסות פירורי פנקו
  • 1 כף תבלין איטלקי (ניתן להחליף בפטרוזיליה יבשה)
  • 3 שיני שום כתושות
  • שמן רגיל או שמן זית כתית מעולה לטיגון
  • שמנת חמוצה להגשה (אופציונלי)

אופן ההכנה

1.

מכינים את הציפוי בשלוש צלחות: צלחת אחת עם קמח, צלחת אחת עם ביצים טרופות, וצלחת אחת עם פירורי פנקו מעורבבים עם תבלין איטלקי ושום כתוש.

2.

מקמחים קלות את הבלינצ'ס בתפוחי האדמה. טובלים בביצה הטרופה ולאחר מכן מצפים בפירורי הפנקו המתובלים.

3.

מחממים שכבת שמן זית בגובהבכ-1.25 ס"מ במחבת רגילה על אש בינונית.

4.

מניחים את הבלינצ'ס המצופים במחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה ופריכות.

 

5.

מגישים מיד, אפשר עם שמנת חמוצה בצד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

לא נמצאו מתכונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן