בננה על האש בסגנון ס'מורס

6

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

15 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

פירות על הגריל הם פשוטים להכנה וטעימים במיוחד, ומושלמים בקינוח מפנק לאחר "על האש".

השילוב  של פירות ושוקולד נתן לי השראה לצלות בננות ולהוסיף את המרכיבים הקלאסיים של ס'מורס – שוקולד, מרשמלו ועוגיות גרהם – והתוצאה נדירה.

מצרכים

  • 6 בננות בשלות
  • 1 כוס מרשמלו מיני
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 3 עוגיות גרהם, שבורות לחתיכות (ניתן להמיר בביסקויטים רגילים)

אופן ההכנה

1.

מחממים גריל לחום בינוני או תנור ל-175 מעלות.

2.

חותכים חריץ לכל אורך כל בננה ופותחים בעדינות את הקליפה כדי ליצור כיס. ממלאים את הכיס במרשמלו, שוקולד צ'יפס ועוגיות גרהם או ביסקויטים.

3.

צולים את הבננות על הגריל עד שהקליפה משחירה והמרשמלו מזהיב קלות, כ-10 דקות.

4.

מניחים לבננות להתקרר מעט ומגישים עם כף.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

עוגת גבינה שוקולד וחלבה ללא אפייה

עוגיות מקרון קוקוס

כדורי תמרים ב-3 טעמים

מיני מגנום בננה תמר פקאן

נשיקות מרנג

עוגת בלקאווט

אגסים מבושלים בתפוז וג'ינג'ר

אוזני המן ללא מרגרינה

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן