בצק פיצה מקמח מלא ללא לישה

6

מנות

זמן הכנה

3 דק

זמן כולל

3 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

בצק הפיצה הפשוט הזה מקמח מלא, ללא לישה, ניתן להכנה מראש ולשמירה במקרר למשך מספר ימים למתי שתרצו להשתמש בו עם התוספות האהובות עליכם.

מצרכים

  • 1/4 3 כוסות קמח מלא
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 1 כוסות מים חמימים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף דבש

אופן ההכנה

1.

בקערה גדולה מערבבים את הקמח, השמרים, המלח, המים, השמן והדבש עד שנוצר בצק.

2.

מכסים את הקערה ונותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים בטמפרטורת החדר או לילה במקרר.

3.

אם שומרים את הבצק במקרר, נותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר לפני רידודו ויצירת הפיצה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

בייגל מ-2 מרכיבים

ברוסקטה קישואים

לחם זעתר שטוח

לחם שטוח על האש

אוזני המן פיצה

פוקאצ'ות

פיצה

טוסט כמו בחנויות

לחמניות ממולאות פסטו וגבינה

קסרול פרנץ' טוסט

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן