4
תבניות אינגליש קייק
זמן הכנה
7 דק
זמן כולל
37 דק
רמת קושי: קלה
חלבי
									מה כבר אפשר לבקש יותר? בראוניז שוקולד פאדג׳ית במיוחד…..
(מליון % שוקולד וללא קמח!) בתוספת אוראו , שוקולד ממולא, וכל תוספת שאוהבים!								
				מצרכים
- 200 גרם שוקולד מריר
 - 50 גרם שוקולד חלב
 - 3 ביצים
 - 180 גרם חמאה
 - 50 גרם סוכר
 - 70 גרם קורנפלור
 - 1 כפית תמצית וניל
 - תוספות אופציונאליות: עוגיות אוראו / חטיפי שוקולד/ אגוזים/ עדשים
 
אופן ההכנה
1. 
ממיסים יחד במיקרוגל את החמאה השוקולד והסוכר.
2. 
מעבירים למיקסר מערבבים ומוסיפים בהדרגה ביצים ( שלא יהיה חם מידי שלא יתבשלו הביצים!)
3. 
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.
אם רוצים - מערבבים פנימה גם את התוספות.
4. 
מעבירים את התערובת ל-4 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות טורבו למשך 20-30 דקות.
5. 
מחכים שהבראוניז יתקררו לפני ההגשה (ניתן להכניס למקרר).
הצעת הגשה: מצפים את הבראוניז בגנאש שוקולד.
אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
				
															
															
															
															
															
															
															
															
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!