האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

ברוסקטה סלמון מעושן וגבינת עיזים

12

מנות

זמן הכנה:
15 דק'
זמן הכנה כולל:
21 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

מצרכים

  • 12 פרוסות כיכר לחם איטלקי או באגט
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק
  • 220 גרם גבינת עיזים
  • 12 פרוסות סלמון מעושן
  • 12 חתיכות ענף שמיר טרי

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור למצב גריל על חום גבוה.

2.

מברישים את פרוסות הלחם/באגט מצד אחד עם חצי מכמות השמן זית .

מסדרים את הפרוסות על תבנית ומכניסים לתנור עד לקבלת צבע חום-זהוב, כ 1-2 דקות.

3.

מוציאים מהתנור, הופכים את הפרוסות, ומברישים אותן מצידן השני עם שאר השמן זית.

מחזירים לתנור ל1-2 דקות נוספות, שומרים שלא יישרף.

4.

בקערה קטנה מערבבים את הבצל הסגול עם גבינת העיזים.

5.

מורחים כפית גדושה של תערובת הגבינה על כל פרוסה.

מניחים מעל פרוסת סלמון מקופלת ומעט שמיר , ומגישים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

דג מושט בתיבול מושלם

גפילטע פיש (קרפיון ממולא)

החריימה של האשכנזים

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

בלילת טמפורה

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן