12 מנות זמן הכנה: 15 דק' זמן הכנה כולל: 21 דק' רמת קושי: קלה חלבי מצרכים 12 פרוסות כיכר לחם איטלקי או באגט 3 כפות שמן זית 1/2 בצל סגול, קצוץ דק 220 גרם גבינת עיזים 12 פרוסות סלמון מעושן 12 חתיכות ענף שמיר טרי אופן ההכנה 1. מחממים תנור למצב גריל על חום גבוה. 2. מברישים את פרוסות הלחם/באגט מצד אחד עם חצי מכמות השמן זית . מסדרים את הפרוסות על תבנית ומכניסים לתנור עד לקבלת צבע חום-זהוב, כ 1-2 דקות. 3. מוציאים מהתנור, הופכים את הפרוסות, ומברישים אותן מצידן השני עם שאר השמן זית. מחזירים לתנור ל1-2 דקות נוספות, שומרים שלא יישרף. 4. בקערה קטנה מערבבים את הבצל הסגול עם גבינת העיזים. 5. מורחים כפית גדושה של תערובת הגבינה על כל פרוסה. מניחים מעל פרוסת סלמון מקופלת ומעט שמיר , ומגישים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!