האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

בשר לונדון ברויל בלסמי ובצלים צלויים

10

מנות

זמן הכנה:
8 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו8 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 1 לונדון ברויל (בשר מס' 7) , כ-1330 גרם
  • 5 שיני שום, כתושות
  • 3/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1/4 כוס + 1 כף שמן זית
  • 1 כף מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 2 בצלים סגולים בינונים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 2 בצלים לבנים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 8 שאלוטים בינוניים, קלופים וחתוכים לחצאים

אופן ההכנה

1.

בכלי גדול או שקית זיפלוק גדולה מערבבים את הבשר עם השום, חומץ בלסמי, ו- 1/4 כוס שמן זית. שמים במקרר ל 3 עד 6 שעות.

2.

מחממים תנור ל205 מעלות. מערבבים את הבצלים, שאלוטים, ו-1 כף שמן זית על תבנית תנור גדולה וצולים במשך 40-50 דקות או עד להתרככות.

3.

בינתיים, מוציאים את הבשר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול.

מוציאים את הבשר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל.

4.

מחממים סיר/ מחבת גדולה שחסינה גם לבישול בתנור על חום בינוני גבוה וצורבים את הבשר 5 דקות על כל צד או עד שמשחים יפה.

מעבירים את המחבת עם הבשר לתנור ומבשלים 12-18 דקות או עד שמדחום שטוחבים בבשר מגיע ל 54 מעלות למדיום רייר.

ממתינים 5 דקות לפני שפורסים את הבשר.

להגשה מניחים את פרוסות הבשר על מגש גדול ומפזרים מסביב את הבצלים הצלויים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

סליידר לביבות תפוחי אדמה וסטייק

סליידר לביבות תפוחי אדמה וקורנביף

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן