הסלק הזה הוא תוספת סלט קבועה לשולחן של גיסתי חני בשבת – מזל שהיא אחת כזו שאוהבת לשתף את המתכונים שלה!
ניתן להשרות את פרוסות הבצל הגולמיות במים במשך 5 דקות כדי לרכך את הטעמים החזקים שלהם.
מצרכים
1 כיכר גפילטע פיש קפוא במשקל 625 גרם
4 סלקים מבושלים, חתוכים לקוביות
½ בצל סגול קטן, פרוס דק או קצוץ דק
1 כף פטרוזיליה קצוצה
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
½ כפית סוכר
מלח גס
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1.
מבשלים את הגפילטע פיש לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
2.
מכינים את רוטב הסלק: בקערה גדולה מערבבים את הסלקים, הבצל, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, שמן הזית והסוכר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3.
מגישים את הגפילטע פיש פרוס, קר או בטמפ' חדר, עם רוטב הסלק מעל.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!