1 כוס זמן הכנה 2 דק זמן כולל 9 דק רמת קושי: קלה פרווה גרעיני דלעת קלויים מוסיפים טעם אדמתי ואגוזי לסלטים, לתוספות ולמרקים. מצרכים 1 כוס זרעי דלעת קלופים ולא מומלחים 1/2 כפית מלח ים אופן ההכנה 1. במחבת סוטאז' בגודל בינוני על חום בינוני קולים את גרעיני הדלעת תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 7 דקות, עד שהם מתחילים להשחים ולהשמיע קולות פצפוץ. הזרעים נשרפים במהירות, לכן מיד כשהם מתחילים להשחים, מסירים את המחבת מהאש. 2. מעבירים את הזרעים לקערה ומערבבים עם המלח. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!