האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

גרעיני דלעת קלויים

1

כוס

זמן הכנה:
2 דק'
זמן הכנה כולל:
9 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

גרעיני דלעת קלויים מוסיפים טעם אדמתי ואגוזי לסלטים, לתוספות ולמרקים.

מצרכים

  • 1 כוס זרעי דלעת קלופים ולא מומלחים
  • 1/2 כפית מלח ים

אופן ההכנה

1.

במחבת סוטאז' בגודל בינוני על חום בינוני קולים את גרעיני הדלעת תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 7 דקות, עד שהם מתחילים להשחים ולהשמיע קולות פצפוץ.

הזרעים נשרפים במהירות, לכן מיד כשהם מתחילים להשחים, מסירים את המחבת מהאש.

2.

מעבירים את הזרעים לקערה ומערבבים עם המלח.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט פנצנלה

סלט חלומי כשמו כן הוא

סלט מלפפונים צ'ולמדה

סלט גזר וכרוב מוחמץ

סלט פלאפל עם עגבניות מיובשות

סלט אבוקדו

סלט ישראלי קצוץ

סלט עגבניות שרי ובזיליקום

סלט קולסלאו עם פרג

סלט בצל עם סומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן