
4
מנות
זמן הכנה:
5 דק'
5 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'
30 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
ניתן גם לצרוב את הדג במחבת נפרדת ולהגיש עם תערובת הפלפל ובצל. אנחנו עשינו הכל במחבת אחת , ובישלנו את הדג ישירות ברוטב (פחות כלים לשטוף:)
מצרכים
- 2 כפות שמן זית
- 2 בצלים גדולים, פרוסים
- 2 פלפלים אדומים ו/או צהובים , פרוסים
- 1 כף רסק עגבניות
- ¼ כוס חומץ יין אדום
- ¼ כוס טבעות זיתים ירוקים (אופצינאלי)
- 450 גרם פילה דג לבן
- 1 כפית מלח גס , מחולק
- פלפל שחור גרוס
- ½ 1 כפית תבלין איטלקי
- 1 כפית אבקת שום
- ⅛ כפית פתיתי פלפל אדום
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת סוטאז' גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל, פלפלים, ½ כפית מלח גס, ופלפל, ומבשלים עד להזהבה, כ 10 דקות.
2.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד לכיסוי הירקות. מוסיפים את החומץ ,מערבבים, ומתקנים תיבול. מוסיפים את הזיתים אם משתמשים.
3.
מתבלים את הדג משני צידיו במלח ופלפל ומניחים בתוך הרוטב. מכסים את המחבת ומבשלים על חום נמוך את התערובת עד שהדג מתבשל במלואו, כ 12-15 דקות.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!