האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

5

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
23 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מומלץ להכפיל כמויות, אחרת תמצאו את עצמכם מקלפים תפוז ואוכלים בפינה:)

מצרכים

  • 5 חתיכות פילה סלמון
  • 1 כף חרדל
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיונז
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • תבלין פילדלפיה (לא חובה)
  • 2 כפות יין לבן (לא חובה)
  • 2 כפות דבש
  • מיץ תפוזים מ1 תפוז או יותר, רצוי סחוט טרי
  • 1 כפית שום גבישי / או 3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 200 מעלות.

2.

בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב.

מורחים את הרוטב על הסלמון ומסדרים בתבנית.

3.

 

אופים 18 דקות.

מתכונים נוספים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

החריימה של האשכנזים

סופגניית מוס סלמון ושבבי בצל

דג מרוקאי עם מנגולד

סלמון על מצע עדשים שחורות עם גזר ורוטב חרדל קרמי

קערת ירקות צלויים, גריסים, וסלמון

גרבלקס – סלמון בכבישה ביתית

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן