5 מנות זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 23 דק' רמת קושי: קלה פרווה מומלץ להכפיל כמויות, אחרת תמצאו את עצמכם מקלפים תפוז ואוכלים בפינה:) מצרכים 5 חתיכות פילה סלמון 1 כף חרדל 4 כפות שמן זית 2 כפות מיונז מלח ופלפל, לפי הטעם תבלין פילדלפיה (לא חובה) 2 כפות יין לבן (לא חובה) 2 כפות דבש מיץ תפוזים מ1 תפוז או יותר, רצוי סחוט טרי 1 כפית שום גבישי / או 3 שיני שום כתושות אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 200 מעלות. 2. בקערה קטנה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב. מורחים את הרוטב על הסלמון ומסדרים בתבנית. 3. אופים 18 דקות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!