
5
מנות
זמן הכנה:
5 דק'
5 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'
25 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
אז אמנם לא מדובר כאן במתכון האותנטי כמו שהוא מופיע בעדה המקורית שלו, אבל זאת הגירסה שלי והתוצאה מעולה!
מצרכים
- 2 כפות שמן
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 3 עגבניות, חתוכות לקוביות
- 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
- 1/2 פלפל חריף, חתוך (אם אוהבים חריף יותר - ניתן להוסיף עוד)
- 4 שיני שום חתוכות
- 1 קופסת רסק עגבניות קטנה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כף פפריקה מרוקאית בשמן
- 1 כפית כמון
- 1 כפית גריל דג
- מספר עלי כוסברה קצוצים
- 800 גרם פילה סלמון
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני / מחבת עמוקה מחממים את השמן.
מוסיפים את הירקות החתוכים ומטגנים במשך כמה דקות עד להתרככות.
2.
מוסיפים את רסק העגבניות, הסוכר, והתבלינים ומערבבים.
3.
מוסיפים את הדג ומבשלים במשך 15 דקות.
אם מגישים בליל שבת, כדאי לא להשים ישירות על הפלטה כשמחממים אלא עם 2 סכיני נירוסטה מתחת, כדי שהדג לא יתייבש.