
12
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'
30 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
חטיפי הקוואקר (שיבולת שועל) הטעימים האלו גם יעניקו לכם אנרגיה לטווח ארוך.
מצרכים
- 7 כפות (100 גרם) חמאה
- 1/2 כוס סוכר חום בהיר
- 3 כפות סירופ תירס
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 -1 כוסות קוואקר (שיבולת שועל) להכנה מהירה
- 1/4 כוס תפוחים מיובשים
- 1/4 כוס אפרסקים יבשים
- 1/4 כוס חמוציות
- 1/4 כוס גרעיני דלעת
- 2 כפות גרעיני חמניה
- 1/4 כוס שבבי קוקוס
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 180 מעלות. מרפדים בנייר אפיה ומשמנים תבנית ריבועית בגודל 20 ס"מ.
2.
בסיר קטן ממיסים את החמאה, סוכר, סירופ תירס, ומלח.
3.
בקערה מערבבים את הקוואקר, פירות יבשים, גרעינים, וקוקוס.
4.
מוסיפים לקערה את תערובת החמאה וסירופ ומערבבים.
5.
מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ולוחצים לשיטוח התערובת בעזרת מועך תפוחי אדמה.
6.
אופים 18-20 דקות.
7.
ממתינים 15 דקות שיתקרר אחרי שמוציאים מהתנור, ואז חותכים לחטיפים בעזרת סכין חדה.
אחרי שהחטיפים מתקרררים לגמרי, מחלצים אותם מהתבנית.
אחסון: מאחסנים במקרר
קרדיט מתכון: אנאבל כרמל, קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!