4 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 50 דק' רמת קושי: קלה פרווה בצלים מקורמלים הם מתוקים ומלאי טעם באופן מפתיע, ואפשר גם להכין אותם שלמים – והתוצאה תהיה יפהפיה! מצרכים 4 כפות שמן זית 900 גרם בצלצלים קטנים, קלופים וחתוכים לחצאים 3 כפות סוכר 3 כפות חומץ בלסמי 1/2 כפית מלח גס 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את הבצלים והסוכר ומערבבים לציפוי אחיד. 3. מטגנים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצלים מתחילים להזהיב. 4. מוסיפים את החומץ, המלח והפלפל, ומערבבים היטב. 5. מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 15 עד 30 דקות, בהתאם לגודל הבצלים, עד שהם רכים. מתקנים תיבול ומגישים חם. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 15 עד 30 דקות, בהתאם לגודל הבצלים, עד שהם רכים. מתקנים תיבול ומגישים חם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!