6 מנות זמן הכנה: 15 דק' זמן הכנה כולל: 35 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 3 חצילים בינוניים, חתוכים לקוביות 2 בצלים, חתוכים לרבעים שמן לטיגון עמוק 4 ביצים קשות פלפל שחור לפי הטעם 1 כפית מלח 1 כפית סוכר (לא חובה) 1 כפית חומץ 1 כף מיונז אופן ההכנה 1. בסיר בינוני מחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את קוביות החצילים להזהבה וריכוך, ומעבירים לכלי עם נייר סופג. 2. באותו שמן , מטגנים את הבצלים עד להזהבה. 3. בכלי בינוני שמים את הביצים הקשות, החציל ובצל המטוגנים ואת התבלינים , מיונז וחומץ וטוחנים בעזרת בלנדר מוט או במעבד מזון עם להב הסכין עד לקבלת מרקם חלק.