4 מנות זמן הכנה: 15 דק' זמן הכנה כולל: 25 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1 חציל גדול, חתוך לקוביות (עם קליפה או קלוף חלקית) שמן לטיגון עמוק + 4 כפות שמן לרוטב 1 כף חומץ 2 כפות סוכר 1 כף סילאן 1/2 כפית כמון פלפל שחור לפי הטעם חופן כוסברה קצוצה 1 פלפל (אפשר בצבעים) חתוך לקוביות קטנות 3 שיני שום, פרוסות דק 1/2 בצל סגול, קצוץ 3 מלפפונים חמוצים, חתוכים לקוביות קטנות (לא חובה) אופן ההכנה 1. מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק עד שהן רכות וזהובות, ומניחים על נייר סופג. לחלופין, ניתן לפזר על תבנית את קוביות החציל , לזלף מעל שמן ומעט מלח , ולאפות בתנור. 2. בינתיים, בקופסת פלסטיק / כלי בינוני מערבבים את שאר המצרכים. 3. בעזרת כף מחוררת מוציאים את קוביות החציל המטוגנות ומעבירים לכלי. משקשקים לעירבוב עם הרוטב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!