להפוך לאפה לטאקו זה כל כך קל!
בסיס נהדר למלא עם מתכונים מקסיקנים, בשר טחון, סלט עוף, ועוד.
אפשר פשוט לנקות את הפירורים מהמחבת לאחר מכן, אפילו אין צורך לשטוף עם סבון.
אם אין לכם מערוך, תוכלו להשתמש בבקבוק יין בשביל ליצור את ה"קיפול" שבטורטיה.
מצרכים
8 טורטיות (ניתן להשתמש גם עם טורטיות מקמח מלא או תירס)
אופן ההכנה
1.
מניחים את הטורטיות בחבת על גבי אש בינונית - גבוהה , ומטגנים (ללא שמן) עד שהן חמות ומשחימות משני הצדדים.
2.
מוציאים מהמחבת ועוטפים סביב מערוך בעזרת מגבת, מחזיקים מעט עד שיקבלו את צורת הטאקו, ומסירים .
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!