
1
מנה
5 דק'
15 דק'
רמת קושי: קלה
חלבי
הניה בל חושפת את הסודות והטיפים להכנת טוסט כמו בחנויות, פלוס הרבה רעיונות לשידרוג! לא כללנו כאן כמויות מדויקות – תלוי בגודל הבאגט שאתם משתמשים ובהעדפה האישית שלכם – אבל אם תעקבו אחרי אופן ההכנה, גם לכם יצא טוסט טוב ומפנק! מומלץ להגיש את הטוסט לצד מטבלים כמו רוטב פיצה ו- רוטב ויניגרט
מצרכים
- 1 באגט
- גבינת שמנת או גבינה לבנה
- פרוסות חמאה דקות
- רוטב פיצה או קטשופ + תבלינים שאוהבים (כמו מלח, פלפל, פפריקה וכו')
- ירקות לבחירתכם (כמו פרוסות בצל/ עגבניה/ פטריות/ זיתים / תירס וכו')
- גבינה צהובה חתוכה למלבנים
- שום גבישי
- להגשה: רוטב וינגריט ורוטב פיצה (לא חובה)
אופן ההכנה
פורסים את הבאגט כמעט עד הסוף.
מורחים בפנים גבינת שמנת / גבינה לבנה לכל האורך, ומניחים פרוסות חמאה דקות.
מוסיפים את רוטב הפיצה / או קטשופ ותבלינים, פרוסות ירקות שבחרתם, וגבינה צהובה.
מחממים טוסטר לחיצה.
מכניסים את הבאגט על נייר אפיה, סוגרים את הנייר על הטוסט ולוחצים עם הידיים.
סוגרים את הטוסטר.
כעבור דקה, פותחים ומורחים חמאה + מעט שום גבישי על הבאגט מבחוץ. סוגרים את הטוסטר.
לאחר 5 דקות, הופכים את הבאגט ומורחים חמאה ושום גבישי על הצד השני שלו. סוגרים את הטוסט וממתינים 5 דקות נוספות / או עד שהטוסט נאפה במידת העשיה הרצויה.
עוטפים את הטוסט בנייר אפיה חדש / נייר פרגמנט מודפס, ומגישים לצד רוטב ויניגרט ורוטב פיצה (לא חובה).
ניתן להמיר את החמאה בפנים ומעל הטוסט ברוטב ויניגרט.