האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

טחינה של ירושלמים

6

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
5 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

טחינה טובה מתחילה בחומר גלם איכותי ולכן הצלחת הטחינה תלויה בזה. (טחינות שטעמתי ואהבתי: בארכה, הר ברכה, הררית, היונה, וטחינות משכם)

מצרכים

  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס מים קרים מאד
  • 1/2 לימון גדול סחוט טרי
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

טוחנים את כל המצרכים בכלי קטן בעזרת בלנד מוט , עד להיווצרות בועות.

מתכונים נוספים

ממרח פסטו חלבי

חציל בטעם כבד

רוטב ויניגרט

רוטב פיצה

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

איולי שום קלוי

רוטב קרמל מהיר

חציל במיונז

פונדו גבינות

רוטב קרמל מלוח

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן