האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

8

מנות

זמן הכנה:
12 דק'
זמן הכנה כולל:
37 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מרשים,  פריך וגם רך, מעט מתקתק ומלוח – פתיח מושלם לארוחה אלגנטית.

מצרכים

  • ספריי שמן
  • 16 דפי וון-טון מרובעים , מופשרים
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • 280 גרם סטייק טונה אדומה טריה (לסושי / סשימי) חתוך לקוביות בגודל חצי ס"מ
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1 כפית פתיתי צ'ילי אדום
  • 1 כפית שמן שומשום קלוי
  • 1 כפית שומשום שחור
  • 1 כפית שמן זית
  • 1/2 כפית מלח גס

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-175 מעלות ומרססים קלות תבנית אפייה עם שוליים.

2.

מסדרים את דפי הוון-טון על התבנית המוכנה. מברישים בדבש, מרססים בספריי שמן ומפזרים מעל שומשום קלוי.

3.

אופים במשך 6–8 דקות, עד להזהבה.

4.

בקערה בינונית, מערבבים בעדינות את הטונה עם חומץ האורז, כוסברה, פתיתי הצ'ילי, שמן השומשום, שומשום שחור, שמן הזית והמלח, עד שהתערובת מצופה באופן אחיד.

5.

להגשה: מניחים רינג או חותכן עוגיות עגול במרכז כל צלחת הגשה. דוחסים פנימה את תערובת הטונה ומהדקים בעדינות. מסירים את הרינג באיטיות כלפי מעלה. מגישים לצד קריספוני הוון-טון.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

דג מושט בתיבול מושלם

גפילטע פיש (קרפיון ממולא)

החריימה של האשכנזים

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

בלילת טמפורה

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

סופגניית מוס סלמון ושבבי בצל

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן